En erfaren reklambyrå i Stockholm

Hallå startade 1998. Vi har med åren byggt upp en gedigen förståelse för olika typer av säljprocesser, och vad som krävs för att framgångsrikt bygga starka varumärken för våra kunder. Vi har erfarenhet av ett flertal branscher och en vana i att förenkla kommunikationen för komplexa erbjudanden.

"Vi är imponerade över hur Hallå möter våra behov med kreativa lösningar."

Anette von Mentzer
Fastighetsdirektör
, KLP Fastigheter

"Hallå levererar alltid med mycket hög kvalitet …

… på utsatt tid och hjälper oss att på ett positivt sätt lösa eventuella utmaningar i våra projekt. Per har genom åren skaffat sig så stor kunskap om vår verksamhet att han ibland vet mer om vad som ska göras än vad vi gör. Både när det gäller strategi och produktion, är vi på marknadsavdelningen alltid trygga med att det som Hallå levererar är enligt det varumärkeslöfte och de riktlinjer som satts i uppdraget."

Cilla Lindqvist
Head of Content & Customer Communication, Trygg-Hansa


"Pärmar, register och lådor har kommit … och satan vad bra det blev!"

Jonas Einarsson
VD, Eurotema

"Grafisk utformning 10/10. Proffsigt och det bästa i FOREXs historia."

Vi är en partner

Vi har en långsiktig syn på samarbete och kan med glädje konstatera att flera av våra uppdragsgivare delar den synen, och har jobbat och utvecklats med oss ända sedan starten.

Medlemmar i Sveriges Kommunikationsbyråer och ARU – Ansvarig Reklamutgivare

I våra samarbeten tillämpar vi Sveriges Kommunikationsbyråers samarbetsavtal. Avtalen är framtagna tillsammans med Annonsörföreningen. Det skapar trygghet för både dig som kund och för oss som byrå.
Idag är det viktigare än någonsin att en professionell byrå känner till lagarna och den etik som styr marknadskommunikation. Anlitar du oss säkerställer du att det som föreslås och produceras är granskat av en ansvarig reklamutgivare (ARU).

Nätverk av specialister

Att skapa kommunikation som engagerar för olika kanaler är ofta komplicerat. För att få fram bästa möjliga resultat samarbetar vi med olika specialister som till exempel Dyrka, Ristretto Sthlm och Webbevakning. Hallå ingår också i kommunikationsnätverket Pluralis som sitter samlade på Kungsgatan 29 i Stockholm. Det gör att vi snabbt kan anpassa och bygga på vår kompetens utifrån ditt uppdrags karaktär.

Reklamkommunikation och projektledning som engagerar

Koncept, kampanj eller en aktivitet? Vi har erfarenheten av att utveckla kommunikationskoncept och är drillade i hantverket.

Grafisk identitet och effektiva produktioner

Vi hjälper dig att hitta ert varumärkes visuella identitet, helt nytt eller finslip av befintligt. Har du redan allt på plats kan vi hjälpa dig med formgivning och effektiva produktioner.

Vill du veta mer?

Diskutera kommunikation eller ta reda på hur vi kan hjälpa dig?
E-posta eller ring så tar vi det därifrån.

Bästa hälsningar
Per Wetterborg
Projektledare/AD & ARU


Kontakta oss

 
Besöks- och postadress

Kungsgatan 29, 4 tr

111 56 Stockholm

 
E-post
 
Telefon